Kan man give rejser i julegave?

Lone Henningsen 

Det kunne være en idé at give en rejse eller en dagstur i julegave, til personen, som måske vægter oplevelser højere end nyt porcelæn

Det bliver ofte sværere med årene at finde på noget at ønske sig til jul. Det er uden tvivl priviligeret at have det sådan - om det er, fordi man efterhånden har alt, hvad kan kan tænke sig af ting og sager, eller det simpelthen er kravene, der er blevet mindre, skal være usagt.

Måske kunne det være en ide at give hinanden eller dine forældre en tur eller en rejse med Læserklubben? Her får du tryghed på rejsen, og vi har en dansk rejseleder med hele vejen.

Læserklubben har samarbejde med en del forskellige rejsebureauer, som alle er medlem af Rejsegarantifonden.

Når du har abonnement på avisen, er du automatisk medlem af Læserklubben.

Bredt udvalg
Udvalget er mangfoldigt, og vi har alt fra en dagstur i sporene på Hvidstengruppen og til en smuk naturrejse i Canada. Operature til København, nytårskoncert i DR’s flotte koncerthus, storbyferie til Budapest eller til Rom er også en mulighed. Eller hvad med en spændende rundrejse i Vietnam, USA eller Rusland? Vort program kan du finde på hjemmesiden læserklubben.dk. Du kan købe en bestemt rejse eller et gavekort, som blot skal bruges inden for fem år.

Rejserne kan bestilles på mail@laeserklubben.dk eller på telefon 96263756/57.