synges ind

Norske Sissel Kyrkjebø har ikke optrådt i Herning i ni år, men 12. december er hun tilbage med en 30-års-jubilæumsudgave af sit populære juleshow »Sissels Jul«. Koncerten finder sted i MCH Herning Kongrescenter.

Sissel Kyrkjebø turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul- og gospelperler, som skal få julestemningen til at sænke sig over publikum.

Flere end én million har allerede oplevet Sissel Kyrkjebøs julekoncerter.

Dette års juleturné strækker sig fra hjemlandet Norge til Danmark, Sverige og Island.

Sissel Kyrkjebø har optrådt, siden hun var ni år. Hun har medvirket på soundtracket til filmen Titanic, sunget OL-hymne under OL i Lillehammer og stået på scenen med en lang række internationale stjerner.

Billetsalget til julekoncerten købes ved henvendelse til MCH Herning Kongrescenter.