Jul med Peter Vesth og venner

MUSIK Lørdag er der koncert med Peter Vesth på Huset No7.

Mange kender nok bedst Peter Vesth, når man nævner sangen »Veras Vinterven«, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné.

Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side, og som de nye skud på stammen finder man countryduoen Bibbi & Snif samt den dygtige guitarist Henrik Skriver. Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands.

Musikken bliver blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom »Winter Wonderland«, »Nissernes Vagtparade«, »Let it snow« og mange flere - krydret med Peter Vesths egne juleklassikere som »Julemusen Julius«, »Veras Vinterven« og »Et lille lys«.