Igen i år er Herning City og Biblioteket gået sammen om at give en julegave til alle byens børn. I år består julegaven af topprofessionel underholdning med Ramasjang og Det Store Juleshow, hvor man kan opleve »Åh Abe«-kongen Mek Pek sammen med Kalle Mathiesen fra Ramasjang og Kalles Danmarkstour i det helt nye show.

De lover, at det bliver en hyggelig og energisk juleforestilling, som også byder på underholdning fra den søde Anna Spejlægs sangkuffert og ukulelespil. De tre underholdere får selskab af guitaristen og multimusikeren Emil Falk, der er kendt fra Thomas Helmig Band, Black Dylan og LilleNørd bandet - han sørger for at give arrangementet det musikalsk element.

Kalle Mathiesen spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne og digte sange på stedet.

Anna Spejlæg har en sangkuffert, der bestemmer hvilke jule- og børnesange hun skal synge, og publikum er med til at trække en ting op ad kufferten. Anna er sød, synger lækkert og spiller så fint på sin lille ukulele.

Mek Pek har sit store Åh Abe og Habbasut-repertoire med, så hits fra de mange børneplader kommer der ikke til at mangle. Heller ikke sjove løgnehistorier fra barndommens jul.

Julegaven overrækkes på Tinghuspladsen torsdag 21. december klokken 15.30 - og alle er velkommen til at tage del i den.

Festlig julegave til alle børn

Igen i år er Herning City og Biblioteket gået sammen om at give en julegave til alle byens børn. I år består julegaven af topprofessionel underholdning med Ramasjang og Det Store Juleshow, hvor man kan opleve »Åh Abe«-kongen Mek Pek sammen med Kalle Mathiesen fra Ramasjang og Kalles Danmarkstour i det helt nye show.

De lover, at det bliver en hyggelig og energisk juleforestilling, som også byder på underholdning fra den søde Anna Spejlægs sangkuffert og ukulelespil. De tre underholdere får selskab af guitaristen og multimusikeren Emil Falk, der er kendt fra Thomas Helmig Band, Black Dylan og LilleNørd bandet - han sørger for at give arrangementet det musikalsk element.

Kalle Mathiesen spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne og digte sange på stedet.

Anna Spejlæg har en sangkuffert, der bestemmer hvilke jule- og børnesange hun skal synge, og publikum er med til at trække en ting op ad kufferten. Anna er sød, synger lækkert og spiller så fint på sin lille ukulele.

Mek Pek har sit store Åh Abe og Habbasut-repertoire med, så hits fra de mange børneplader kommer der ikke til at mangle. Heller ikke sjove løgnehistorier fra barndommens jul.

Julegaven overrækkes på Tinghuspladsen torsdag 21. december klokken 15.30 - og alle er velkommen til at tage del i den.