Tamiler fejrer jubilæum

HERNING 16. december fejrer Det Tamilske Samordningsudvalg 20-årsjubilæum.

Det Tamilske Samordningsudvalg er en forening, der blev startet af en lille gruppe tamilere for at fostre kulturforståelsen mellem danskere og tamilere og samtidig vedligeholde den tamilske kultur og de tamilske traditioner. Det sker gennem mange aktiviteter, heriblandt modersmålsundervisning.

- Frivillige ildsjæle har gennem 20 år været drivkraften bag foreningens succes, hvor de via deres ihærdige indsats har formået at opbygge en forening, som i dag danner grundlag for lokale grupper i 27 danske byer og dermed involverer mere end 1200 børn og unge, siger Saranki Sivanathan, sekretær i Det Tamilske Samordningsudvalg Herning, i en pressemeddelelse.

For at anerkende og hylde de frivillige ildsjæles indsats gennem årene holder foreningen en jubilæumsevent, som vil finde sted i Nordvesthallen i Tjørring med deltagere fra hele landet.

Det forventes, at mere end 1000 vil deltage, og flere folketingspolitikere såvel som lokalpolitikere har bekræftet deres deltagelse ved arrangementet.