Foto: Henrik Ole Jensen

OB-fans angreb FCM-tilhængere efter superligakamp

Uro efter kampen mod FC Midtjylland

HERNING Fodboldkampen mellem FC Midtjylland og OB på MCH Arena i aftes blev afviklet i god ro og orden, men efter kampen gik en gruppe af udeholdets fans til angreb på hjemmeholdets tilhængere.

Uroen fandt sted i modsatte ende af udebaneholdets afsnit, og ifølge et vidne, som Herning Folkeblad har talt med, stod to personer vagt og fik kaldt de andre fra gruppen til, da tilskuerne blev lukket ud.

Ifølge vidnet måtte hjemmeholdets tilskuere løbe i sikkerhed i deres biler, og der skulle være både børn og ældre blandt dem, der oplevede uroen.

Ifølge politiet var der 30-40 OB-fans med i gruppen, og de skulle blandt andet have kastet borde efter en af kontrollørerne. Det var nødvendigt at tilkalde politiet, og de trak stavene præventivt for at få styr på uroen.

- Der er ifølge vores oplysninger ikke nogen, som er kommet til skade, men vi skal se på, om der skal oprettes en sag om vold mod vagten, forklarer sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

En 19-årig mand fra Odense blev sigtet for at have maskeret sig, og i forbindelse med kampen blev en 23-årig mand fra Herning sigtet for at have tændt romerlys.