Foto: Toke Hage

Livstegn fra forsvunden 14-årig pige

Kim Stoltenberg Hansen 

Politiet venter dog fortsat på, at hun kontakter myndigheder eller sine forældre

POLITIET efterlyste i weekenden den 14-årige herningensiske pige Laura Kathrine Lorentzen fra Herning. Hun var forsvundet fra sine forældre efter et skænderi i løbet af lørdagen, og gav herefter ikke lyd fra sig. Men nu er der godt nyt, lyder det fra politiet.

- Hun har nu givet lyd fra sig på de sociale medier. Det er selvfølgelig yderst positivt med et livstegn, men vi vil altså fortsat gerne have, at hun kontakter sine forældre eller os, siger vagthavende Henrik Nielsen fra Midt- Og Vestjyllands Politi.

Politiet har hele tiden haft den teori, at den unge pige ikke var udsat for en forbrydelse, men at det hele blot bundede i et skænderi - men uanset om man er i dårligt humør eller ej, så opfordrer politiet til, at man lige kontakter de nærmeste, så alle ved, at man er OK.