Foto: Henrik Ole Jensen

14-årig efterlyst pige tilbage i god behold

Herning Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at 14-årige Laura fra Henring, som man efterlyste i går, atter er hjemme hos sin familie i god behold.

»Tak til alle, der hjalp med at lede«, lyder det fra politiet, der søndag sendte en efterlysning ud den 14-årig pige efter hun lørdag eftermiddag var stukket af fra hjemmet i Herning efter et skænderi med sin mor.

Pigen skrev søndag til en veninde, at hun havde det godt, men hun havde i første omgang ikke kontaktet sin familie eller politiet, og derfor var hun fortsat efterlyst mandag morgen.

Politiet havde dog en opfattelse af, at hun var på vej hjem fra det sted, den 14-årige pige har opholdt sig, og derfor var der ikke en eftersøgning af hende i gang. Og nu er det hele så endt fornuftigt.