Blue Fox’ målmaskine er sat på pause

Thomas Damm 

Det blev til et nederlag mod Esbjerg efter straffeslag

ISHOCKEY Der var kampstart i Kvik Hockey Arena søndag allerede klokken 11.00. Esbjerg var modstander i en kamp, hvor Blue Fox igen var ramt på mandskabet. Backen Jakob Jessen var den seneste til at melde forfald, så Blue Fox havde blot fem backer omklædt - heraf var 18-årige Victor Andersen fra Herning IK den ene.

Angriberen Lasse Lassen kom ikke tilbage i kamp efter anden periode, så det var op ad bakke.

Fredag aften var Blue Fox i kamp mod Herlev og tabte 1-3. Kampen mod Esbjerg blev heller ikke nogen fest for hjemmeholdet. Esbjerg bragte sig foran allerede efter seks minutter. Blue Fox forsøgte, og fik også kæmpet sig til nogle chancer.

Thomas Andersen fik også scoret til 1-1 i anden periode, men efter lidt snak valgte dommerne at annullere målet for en høj stok.

Udligning fra Pitkänen
Kort efter fik Blue Fox et straffeslag, da en Esbjerg-spiller blokerede pucken i målfeltet. Toni Kallela misbrugte muligheden.

Først med 13 minutter tiblage udlignede Blue Fox. Riku Pitkänen scorede på flot forarbejde af Tonny Kallela.

Herfra blev Blue Fox ramt af flere udvisninger, der gjorde det svært at fremvtvinge en afgørelse, og i stedet handlede det mest om overlevelse.

Kampen gik i overtid med et par chancer til begge hold, men ingen scoringer. Riku Pitkänen fik dog puttet pucken i nettet, men tiden var udløbet et sekund eller to før.

I straffeslagene indledte Riku Pitkänen med at score, mens Justin Crandall udlignede. 1-1 efter de første tre forsøg. Så scorede Colin Vock for Esbjerg, mens Pitkänen brændte sit andet forsøg.

Dermed et enkelt point til Blue Fox og det andet nederlag på stribe. Og altså blot to mål i alt i de to seneste kampe.

Næste kamp for Blue Fox er fredag mod Aalborg.