Så er første perle til verdens største perleplade lagt

Marianne R. Eskildsen 

Verdensrekordforsøget er sat i gang

HERNING I går lagde Michael Faurby Hansen den første perle i det, der skal blive verdens største perleplade lavet af en enkeltperson på ét år.

1. december fik han leveret cirka en million af de 1.683.000 photo pearls, han skal bruge, så han bliver ikke arbejdsløs foreløbig. Michael Faurby Hansen har planer om at lægge minimum fem plader per dag og gerne en ekstra hver dag i begyndelsen, så han kan komme en smule foran, inden han skal på ferie i USA.

Der er 900 perler på hver plade. Hvis han lægger en perle hvert fjerde sekund, vil det tage ham fem timer i effektiv tid hver eneste dag, for at han kan gøre det på et år.

Man kan følge Michael Faurby Hansens projekt her i avisen og på en hjemmeside AV Form har lavet, , fortæller forretningsudvikler Jesper Christiansen, der var med for at aflevere den første sending perler.