FCM henter spansk stregspiller

Jørn Just Kristensen 

23-årige Judith Sans Serra skifter til FCM Håndbold fra de spanske vicemestre Bera Bera

HåNDBOLD FC Midtjyllands kvinder har fundet afløseren for de to gravide stregspillere, Sabine Pedersen og Linn Blohm.

Spanske Judith Sans Serra skifter med øjeblikkelig virkning fra de spanske vicemestre Bera Bera til FCM på en aftale, der løber frem til sommeren 2018.

- Vi får en stærk og ung stregspiller i Judith. Hun har forcer i defensiven såvel som i kontra- og screeningsspillet. Judith er med til at fuldende truppen. Hun er den spiller, vi har søgt efter til at lukke hullet på stregpositionen, så vi glæder os meget til at byde hende velkommen i FCM Håndbold, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen i en pressemeddelelse.

Judith Sans Serra er de seneste to sæsoner blevet kåret til bedste forsvarsspiller i den spanske liga, og hun var sidste år en del af den spanske landsholdstrup ved EM i Sverige. Hun er dog ikke blevet udtaget til VM i Tyskland, der foregår netop nu.

Alligevel er cheftræner Kristian Kristensen ikke i tvivl om, at FCM får en dygtig spiller til Ikast.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet finde en så kompetent stregspiller på et presset tidspunkt. Judith så jeg sidste år til EM i Sverige, og siden har jeg set en masse video med hende. Vi får en meget bevægelig stregspiller i Judith, og hun passer godt ind i vores hurtige spillestil. Samtidig er hun en god forsvarsspiller, og jeg tror, det bliver en rigtig fin konstellation med Judith og Julie Gantzel på stregen, siger cheftræner Kristian Kristensen i pressemeddelelsen.

Judith Sans Serra får sine første kampe for FCM, når holdet mellem jul og nytår spiller Final4-stævne i den danske landspokalturnering, Santander Cup.