Vin, kunst og musik hos Houe

KUNST Lørdag eftermiddag er der hos Ateliergalleriet Ulla Houe fernisering på kunstneren Christian Daugaards værker.

Christian Daugaard stammer fra Herning, og han har hidtil udstillet på blandt andet Gimsinghoved og Rosenholm Slot. Næste år har han planlagte udstillinger i Liverpool og på Cph.Art.Space såvel som Art Nordic i København.

Om kunstneren hedder det:

»Tern, udtryksfulde ansigter, fugle og finurlige væsner smelter sammen i Christian Daugaards helt unikke og til dels autodidakte stil. Udtrykket er kækt, legende og figurativt, og ofte tilføjet en underliggende humor.

Det tredimensionelle element, der ofte er en del af værkerne, er tænkt som en påmindelse til beskueren om, at kunsten er ægte. Den kommer fra et sted, der findes i virkeligheden. Historien i værkerne kommer både fra oplevelser i opvæksten og i dagligdagen, men kan også være med en politisk vinkel«.

Christian Daugaard arbejder som kunstner på fuld tid, og har haft stigende succes de sidste fire år.

Også vinsmagning og koncert
Hos Ulla Houe nøjes man ikke med at kigge på kunst.

Der er både planlagt vinsmagning og en lille koncert med sanger/sangskriver Peter Christian, der er klar med nye danske sange fra det, han selv kalder sin kvartalskrise. Peter Christian skriver ærlige og nærværende tekster fra hverdagen, der er melodiske i popgenren.

Lidt tidligere på året udgav han singlen »Fucking Ry«, som er produceret af Mads Tønder og Søren Zahle, som blandt andet har arbejdet med kunstnere som Jacob Dinesen, Lars Lilholt, Peter Sommer og In Lonely Majesty.