Gymnasiet foldede sig ud

KUNST Mandag aften slog Herning Gymnasium dørene op for et stort kunstnerisk arrangement, »Art Happens«.

Gymnasiets kunstneriske fag - musik, drama, billedkunst og mediefag - bød her på smagsprøver af, hvad fagene arbejder med i det daglige med underholdende indslag for enhver smag. Der var mange elever, der var aktive til aftenens arrangement, hvor publikum fik lov til selv at sammensætte deres personlige program, da aktiviteterne var fordelt rundt på skolen.

På skolens musiktorv og i aulaen underholdt musikeleverne med ørehængere som Phlakes »Angel Zoo«, »Rockstar«, »Ikea Episodes«, Tina Dickows »One« og meget mere. I den sorte boks - skolens dramatiklokale - kunne man se skolens dramatikhold, mens mediefag viste deres filmproduktioner i skolens nye auditorium.

I billedkunst kunne man se eleverne i aktion, hvor der blev arbejdet med tegneøvelser og abstrakt ekspressionistisk kunst. Arrangementet var velbesøgt og aftenen sluttede i skolens aula, hvor både musik, dramatik og mediefag biddrog til underholdningen.