Tredje graviditet i FCM: Troelsen misser resten af sæsonen

Jørn Just Kristensen 

Trine Troelsen sætter håndbolden på standby. Den 32-årige bagspiller er gravid. FCM henter ingen erstatning

HåNDBOLD Trine Bach Troelsen har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland i denne sæson.

Den 32-årige bagspiller er gravid og sætter øjeblikkeligt karrieren på standby.

Hun er den tredje gravide spiller i FCM-truppen. Også stregspillerne Linn Blohm og Sabine Pedersen venter sig. De har alle tre termin til sommer.

- Det er dejligt, at det endelig er kommet ud. Det er hårdt at gå i tre måneder med en hemmelighed, som man kun kan dele med sin mand. Vi glæder os rigtigt meget, siger Trine Bach Troelsen til Herning Folkeblad.

Hun er gift med Martin Bach Troelsen og bor i Aarhus. Det er parrets første barn.

Hendes sidste kamp i denne sæson blev udekampen mod Rostov-Don i Champions League, hvor hun scorede et enkelt mål.

Hun har termin i juni og er formentlig klar til comeback, når næste sæson begynder.

- I første omgang føler vi os bare privilegerede over, at det overhovedet kan lade sig gøre. Men når det skal være, så passer det også fint med håndboldkalenderen, påpeger Trine Bach Troelsen.

- Jeg skal nu holde mig i gang i det omfang, som er godt for mig, og som jeg føler for, og så må vi se, hvor hurtigt jeg kan vende tilbage til banen, fastslår den erfarne bagspiller.

Ingen nye bagspillere på vej
Cheftræner Kristian Kristensen erkender, at tre gravide spillere på en gang er lidt af en udfordring.

- Når man lige summerer det sammen og siger tre graviditeter inden for fem uger, så er det selvfølgelig en presbold. Især når to af dem er på samme position. Men det er livets gang, siger Kristian Kristensen til TV2 Sport.

- Vi har heldigvis købt bredt ind i år, så i Trines tilfælde har vi rigeligt med bagspillere, så det skal nok gå. Det er bare at sige tillykke, lyder det fra Kristian Kristensen, som til gengæld er på jagt efter en stregspiller som substitut for Linn Blohm og Sabine Pedersen.

Troelsen vendte i sommer tilbage til FCM efter en succesfuld tid i Silkeborg-Voel og franske Toulon. Hun spillede også i FCM fra januar 2010 til sommeren 2014.

FCM har kontrakt med Trine Troelsen frem til 30. juni 2019.