Flere topnavne: Rasmus Seebach skal rocke Herning

Kim Stoltenberg Hansen 

Rasmus Seebach tilslutter sig stjerneparaden ved Herning Rocker 2018 med Helmig, Langer og Dizzy Mizz Lizzy.

MUSIK Folkene bag Herning Rocker 2018 var virkelig haft den store tegnebog fremme. Festivalen har et væld af kendte danske bands og solister på plakaten til maj 2018, og nu kan arrangørerne meddele, at også Rasmus Seebach spiller på festivalen, der har udvidet spilleplanen, så der både er koncerter fredag og lørdag den sidste weekend i maj.

Sort sol i Teglparken
Også rock-ikonerne Sort Sol er blandt de nye navne. Det samme er Hjalmer - der går i sin fars - det er Kim Larsen - fodspor med gode melodier, og Skinz - den somaliskfødte københavner-rapper, der har hærget radioen med »Jeg har en pige«, »I min zone« og »Jaloux«.

Tidligere i dag har Herning Rocker offentliggjort, at også Dizzy Mizz Lizzy, Thomas Helmig, Mads Langer, Infernal, Burhan G., Hugo Helmig, Italo Brothers, Ude af Kontrol, Die Herren, Decco Band og Den Røde Tråd er på programmet.

Der er i alt 15 navne på festivalen. Billetsalget åbner på fredag.