De første navne er klar til Herning Rocker

Kim Stoltenberg Hansen 

Mads Langer, rock-hits og danse-musik. De første kunstnere til Herning Rocker 2018 er offentliggjort

HERNING Mads Langer bliver et af mange hovednavne på Herning Rocker 2018. Herning Byens musikfestival får alvorligt vokseværk næste sommer. Endags-festivalen bliver til to dage, og der bliver hele 15 bands på scenerne.

Et af topnavnene er altså Mads Langer, og derudover vil der blive rockmusik, da også kopibandet Die Herren spiller op. Bandet er kendt som landets bedste U2-kopiband. Der kommer også den ægte dansevare. Infernal er nemlig det tredje navn, som festivalen har meldt ud, så der skal danses til »Ten miles« og »From Paris to Berlin«.

Billetsalg på fredag
Billetsalget til festivalen begynder på fredag. De tre navne er kun det første dryp på en vild musik-dag. Topnavnene vil nemlig stå i kø - ifølge Herning Folkeblads oplysninger vil det nærmest regne med kendte navne, når man lidt senere offentliggør flere kunstnere.