Borgmester Krarup tænder juletræet

En af de mest hyggelige traditioner i forbindelse med juletiden er, når byens store juletræ skal tændes. Det er det nu tid for igen, for kalenderen fortæller, at vi nærmer os 1. søndag i advent - det er på søndag 3. december.

Naturligvis er det igen i år borgmester Lars Krarup, der tager sig af det ærefulde hverv. Når koret Den Totale Dekadence har sunget nogle af julens salmer, træder borgmesteren op i kurven på Brand & Redning Hernings stigevogn, hvorefter han hejses til tops.

Mon ikke borgmesteren lige vil holde en lille tale foran de mange nissebørn, inden han tænder lyset på det store træ - formentlig med hjælp fra en stor stjernekaster, der kaster en fane af hvide gnister ud over træet.

Juletræet tændes klokken 16, men alle opfordres til at møde op i god tid og tage del i den hyggelige eftermiddag. I øvrigt har alle butikkerne i City søndagsåbent i anledning af juletræstændingen. Butikkerne holder åbent fra klokken 10 til 17.