Vanvittige scener: Fuld chauffør kørte ind i to mure

Det var noget af et syn, nogle Danish Crown-medarbejdere fik sig, da de var vidne til en chauffør, der tydeligvis var voldsomt alkoholpåvirket

HERNING Klokken lidt i 9 torsdag morgen spottede medarbejdere på Danish Crown-slagteriet i Danmarksgade en lastbilchauffør, som kørte ind i en mur. Da chaufføren forsøgte at bakke, bakkede han direkte ind i en anden mur.

Medarbejderne tilkaldte politiet, som bad chaufføren om at blæse i alkometeret. Det røg direkte op på 2,49, så chaufføren, en 26-årig mand fra Polen blev anholdt, og der blev taget en hasteblodprøve. Den 26-årige fik en bøde på 20.320 kroner, frakendelse af kørekortet i tre år, og hans kørekort blev sendt til den polske ambassade.

Manden blev desuden fyret med omgående virkning, oplyser sekretariatsleder ved Lokalpolitiet i Herning, Bent Smedegaard.