Metal på Spirit

HERNING Fredag aften bliver der med garanti larm i natklubben Spirit i Mindegade. Spirit har nemlig sagt ja til at huse en tredobbelt metalkoncert med Theory, Impalers og Royal Deceit.

Theory er et dansk progressivt heavy metal-band á la Dream Theater, Nevermore og Symphony X med masser af tung tråd, teknik og en stærk vokal. Bandet - der har herningenseren Martin Kilic på trommer - har i år netop udgivet deres debutplade, »The Art of Evil«, på CD og vinyl.

Impalers spiller såkaldt thrash metal, og det er efter sigende rasende energifyldt og aggressivt, men ikke uden sans for melodi og hooks. Impalers har turneret og spillet over hele Europa, samt på et væld af festivaler som Copenhell, og været support for navne som Anthrax og Machine Head. Bandet har netop udgivet deres tredje album, »The Celestial Dictator«.

Royal Deceit er ovre i nu-metal-genren med en blanding af alternativ metal og metalcore.