Chokerende storsejr til Blue Fox i Vojens

Thomas Damm 

Det blev hele 8-1 mod SønderjyskE

ISHOCKEY På denne Black Friday gik SønderjyskE helt i sort på hjemmebane og holdt ophørsudsalg mod topholdet Herning Blue Fox.

I tirsdags vandt »blårævene« 7-1 hjemme over Frederikshavn, og fredag aften blev det til endnu en knusende sejr. På udebanen i Vojens, hvor der ellers fra start var højt humør på tilskuerpladserne og store forventninger til SønderjyskE-debutanten Patrick Dwyer med 400 NHL-kampe på cv’et.

Men det tog ikke de tændte Blue Fox-spillere lang tid at dæmpe humøret hos hjemmepublikummet. Efter otte minutter scorede Antti Kerälä til 1-0, og blot to minutter senere scorede Markus Jensen i powerplay til 2-0. Det var stillingen efter første periode.

To mål på 17 sekunder
De to målscorere var dog klar igen i anden periode, og mindre end to minutter inde i perioden stod det 4-0. De to mål blev scoret med blot 17 sekunders mellemrum.

Så gik der hele seks minutter, inden Blue Fox scorede igen. Denne gang var det Vojens-drengen Daniel Nielsen, der scorede på sin tidligere hjemmebane. Han var tilbage efter en kortere skadespause.

Foran 5-0 før sidste periode var sejren allerede i hus, og SønderjyskE gik i opløsning i tredje periode. Udvisningerne kom på stribe, og det var guf for Herning. Først scorede Lasse Lassen i fem mod fire, og godt to minutter senere var det Anders Poulsen, der scorede i fem mod tre. 7-0 efter bare 44 minutter.

Mål fra backen
Backen Jakob Jessen ville også være med i målfesten og han gjorde det til 8-0.

20 sekunder før tid lykkedes det hjemmeholdet at få et trøstmål. Anders Førster havde sit stav på pucken.

Dermed har Blue Fox nu scoret 15 mål i de to seneste kampe. Imponerende.

Målstimen kan fortsætte allerede søndag, hvor Blue Fox hjemme i Kvik Hockey Arena møder Frederikshavn. Der er kampstart 13.30.