Foto: Henrik Ole Jensen

Politiet viser stjålne smykker frem – er nogle af dem dine?

Martin Hove Thomsen 

Bor du i Jylland? Har du været udsat for et indbrud i løbet af oktober? Og mangler du derfor nogle smykker? Hvis du kan svare »ja« til alle tre spørgsmål, er der nu en chance for, at du kan blive genforenet med dine smykker og samtidigt hjælpe politiets efterforskning

POLITI »Smykker haves. Ejere søges.«

Sådan lyder overskriften på en pressemeddelelse, som Midt- og Vestjyllands Politi netop har sendt ud. Politiet efterlyser ejerne til omkring 230 tyvekoster, som politiet har konfiskeret i forbindelse med en anholdelse.

Der er tale om et stort antal smykker, men også noget sølvtøj, nogle cykelstel og få øvrige genstande. Politiet formoder, at tyvekosterne stammer fra indbrud begået i Jylland i perioden 1.-26. oktober.

- med denne efterlysning håber politiet at kunne genforene tyvekosterne med deres rette ejere. Men lige så vigtigt vil politiet gerne have borgernes hjælp til at skabe en forbindelse mellem de konfiskerede tyvekoster og uopklarede indbrud med henblik på retsforfølgelse af gerningsmændene.

To mænd er anholdt i sagen og sidder nu varetægtsfængslet, mens politiet arbejder med den videre efterforskning.

Hvis du kan genkende dine ting på politiets billeder, skal du så vidt muligt notere billedets nummer og kontakte politiet på telefonnummer 1-1-4.