Tiltrængt sejr til HC Midtjylland

Kenneth Kristiansen 

Økonomisk trængte HCM vandt hjemme med 27-25 over bundholdet TM Tønder

HåNDBOLD Økonomiske problemer var for en stund gemt væk i hukommelsen for spillere, ledere og fans hos HC Midtjylland, for fredag aften kom der lidt tiltrængt sportslig succes på kontoen. Hjemme i MCH’s runde hal blev det til en sejr på 27-25 over 888 Ligaens bundhold, TM Tønder.

Dermed holder HCM sig til i kampen om de otte pladser i slutspillet. HC Midtjylland er nummer ni.

Tilskuerne i den runde hal så en første halvleg, hvor hjemmeholdet lige fra begyndelsen var et skridt foran. HCM kom hurtigt på 2-0, og gæsterne kom aldrig tættere på før pausen end at være et enkelt mål bagud.

Midtvejs i halvlegen gik Tønder-holdet frem i et mere offensivt forsvar, men det dæmmede heller ikke op for HCM’erne - tværtimod var det guf for en gennembrudsstærk spiller som Rasmus Carlsen, der nettede fire gange før pausen.

Stillingen ved halvtid var 13-9 til HC Midtjylland.

Efter pausen fik HCM slået det afgørende hul og kom foran med seks mål. Alligevel var opgøret ikke endegyldigt afgjort, for gæsterne gav bestemt ikke op. I slutminutterne var det endda lige ved at blive spændende, men HCM, anført af Rasmus Carlsen og en stærk Lars Eggen Rismark i målet - holdt hjem.

Rasmus Carlsen scorede seks gange i kampen.

HC Midtjylland spiller igen allerede på tirsdag, når topholdet GOG kommer på besøg.