Brightman i kongrescentret

HERNING Søndag aften bliver der skruet op for julestemningen, når Royal Christmas Gala kan opleves på scenen i MCH Herning Kongrescenter.

På aftenen inviterer koncertens hovedperson, Sarah Brightman, på en rejse tilbage i tiden med alle de traditionelle juleklassikere, samt egne hits i selskab med gruppen Gregorian og særligt udvalgte gæster fra den internationale scene.

Publikum kan se frem til at nyde tonerne fra en af tidens mest berømte stemmer omgivet af et festligt sceneshow med flotte lyseffekter og et stort orkester og band.

Inspiration til musical
Gennem 30 år har Sarah Brightmans stemme imponeret fans i verdens teatre, arenaer og stadioner. Globalt har hun solgt over 32 millioner plader.

Sammen med den verdensberømte tenor Andrea Bocelli optrådte Sarah Brightman med det internationale hit »Time to Say Goodbye«, og derudover er hun den eneste artist, der nogensinde er blevet inviteret til at synge temasangen til De Olympiske Lege med over syv milliarder seere ikke bare én - men hele to gange.

Foruden Sarah Brightmans internationale karriere var hun inspirationen bag Christine Daaé - hovedkarakteren til verdens mest succesfulde musical gennem tiden »Phantom of the Opera«.

Sarah Brightman indtog selv rollen i den første opsætning af Andrew Lloyd Webbers berømte musical i 1986.