Rockband med Jøden på Fermaten

HERNING Fredag kan man opleve den måske lidt overraskende kombination af rockbandet Superloader - med den herningensiske trommeslager Thomas Stølsvig - og hip-hopperen Jøden på Fermaten.

Sammen har de lavet en duet, der forener stilarterne, som kan opleves på nummeret »Travel In Time Feat. Jøden« fra Superloaders debutalbum.

- Det er jo en lidt sjov blanding at trække Michael (Jøden) med på tour, men det kom sig af at vi lavede en single med ham, og der jokede vi lidt med at vi skulle tage på tour sammen. Det har vi så været det meste af året - både klub og festivalshows, forklarer Thomas Stølsvig.

- Vi spiller hovedsageligt Superloader-materiale, men vi krydrer det med to-tre af Jødens numre, så der er lidt blandet, hvilket plejer at fungere rigtigt godt. Nu rammer vi så Herning, som er sidste job på denne tour sammen med Jøden - og for os - i år.