Fermaten-koncert i morgen i farezonen: Men forsanger optræder med brækket fod i aften

Forsangeren i The Minds Of 99 brækkede foden under en fodboldkamp - men der er stadig håb for koncert på Fermaten lørdag aften

Herning Lørdag optræder The Minds Of 99 på Fermaten - formentlig.

Forsanger Niels Brandt brækkede nemlig foden forleden, da han spillede fodbold, skriver bandet på deres Facebook-side. Hvor de i øvrigt også linker til et rigtigt grimt billede af den brækkede fod. Men fredag aften spiller de alligevel:

»Århus, Vi Spiller Train I Aften! Det lille show på Jægergårdsgade (torsdag, red.) gik fucking godt og vi var glade bagefter. Stor tak til publikum! Tak for støtten og fordi I hoppede med, når Niels ikke kunne. Niels’ fod var godt hævet efter showet, men der var ingen ekstra smerter og han har det efter omstændighederne godt her til morgen, hvor han slapper af på hotellet med benet oppe.«

Med en delvist ukampdygtig forsanger bliver det en alternativ koncert, hvis de stiller op i Herning.

»Niels har gips på og kommer mest til at bruge krykker og sidde ned, så det bliver mildest talt nogle lidt anderledes shows, men sangene er jo sangene og stemmen er ikke brækket endnu, så vi tager et gig ad gangen«, har bandet fortalt på Facebook.

Fermaten har endnu ikke hørt om en aflysning i Herning, og de vil opdatere på hjemmeside og sociale medier, hvis der sker noget.