Fermaten-koncert i morgen i farezonen: Forsanger har brækket foden

Forsangeren i The Minds Of 99 brækkede foden under en fodboldkamp

Herning Lørdag optræder The Minds Of 99 på Fermaten - formentlig.

Forsanger Niels Brandt brækkede nemlig foden forleden, da han spillede fodbold, skriver bandet på deres Facebook-side. Hvor de i øvrigt også linker til et rigtigt grimt billede af den brækkede fod.

»Vi spiller på Jægergårdsgade Aarhus i morgen (torsdag, red.), men vi tager det derefter et show ad gangen. Vi aner ikke hvordan det bliver, men vi prøver, for der er så mange derude, der har glædet sig og det har vi også, da vi har haft den vildeste tour nogensinde indtil videre. Hvis vi føler, vi kan fortsætte og det giver mening, så fortsætter vi. Vi skal nok holde jer opdaterede, hvis vi aflyser noget«, skriver bandet.

Med en delvist ukampdygtig forsanger bliver det en alternativ koncert, hvis de stiller op i Herning.

»Niels har gips på og kommer mest til at bruge krykker og sidde ned, så det bliver mildest talt nogle lidt anderledes shows, men sangene er jo sangene og stemmen er ikke brækket endnu, så vi tager et gig ad gangen«, skriver bandet.

Fermaten har endnu ikke hørt om en aflysning i Herning, og de vil opdatere på hjemmeside og sociale medier, hvis der sker noget.