Verdensmester fra Herning genvandt titlen

Ole Bitsch 

Stuntrideren Mike Jensen sikrede sig atter guldet i Dubai

MOTORSPORT Den danske stuntrider Mike Jensen forsvarede i sidste weekend sit verdensmesterskab fra 2016. Det skete, da han igen tog sig af VM-titlen ved Stunt Masters Cup i Dubai.

Mike Jensen, der er fynbo, men bosat i Herning, har eksperimenteret med stunt riding i syv år, og han har allerede etableret sit navn indenfor sporten, hvor han nu for andet år i træk er kåret som verdens bedste.

Stuntriding er en motorcykelsport, der karakteriseres ved, at køreren leverer akrobatiske manøvrer og underholdende tricks med sin motorcykel.

- Jeg er selvfølgelig pavestolt over at kunne være med på højeste niveau. Et verdensmesterskab er en fantastisk måde at slutte sæsonen på, så jeg er vendt hjem til Danmark med blod på tanden og er fuld af idéer og motivation til at gøre næste sæson til lige så stort et eventyr som denne, siger den nykårede verdensmester til hjemmesiden redbull.com.