Scandic kåret som landets bedste arbejdsplads

Hotelkæden Scandic strøg tirsdag aften til tops ved »Great Place to Works« årlige kåring af Danmarks bedste arbejdsplads

HERNING Scandic modtog tirsdag hæderen som »Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere«.

Det skete ved Great Place to Works årlige prisuddeling i Cirkusbygningen i København, oplyser Hotel Scandic i en pressemeddelelse.

Det er hotelkædens egne medarbejdere, som har sikret selskabet førstepladsen i en anonym trivselsmåling og kulturevaluering foretaget af konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work.

91 procent af Scandics medarbejdere svarede i undersøgelsen, at Scandic er et rigtig godt sted at arbejde.

Kåringen glæder naturligvis Rikke Bøndergaard, der er hoteldirektør hos Scandic Regina.

- Vi står op hver morgen for i fællesskab at levere en virkelig god hoteloplevelse til alle vores gæster. Det handler om et venligt smil, en imødekommende atmosfære, ægte service og noget ud over det sædvanlige - det skaber værdi. Når vi i dag står kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2017, så ved jeg, at vores dedikerede medarbejdere har et meget stort og uvurderligt aktiv i den flotte topplacering, siger hun i pressemeddelelsen.

Det er tredje år i træk, at Scandic er med i Great Place to Works trivselsmålinger. Første år blev virksomheden nummer fire, sidste år nummer to og i år endte hotelkæden altså på førstepladsen.