To dræbt ved færdselsulykke på hovedvejen

Tre biler var impliceret i en alvorlig færdselsulykke, som fandt sted på hovedvejen mellem Holstebro og Herning ved 15-tiden søndag

ULYKKE To blev dræbt ved ulykken, og fire blev kørt til behandling på sygehuset med lettere skader ved den færdselsulykke, der fandt sted søndag.

Vejen er fortsat spærret, oplyser politiet, der kort efter klokken 15.00 modtog en anmeldelse om en alvorlig færdselsulykke på hovedvejen mellem Holstebro og Herning ved Sinding. Tre biler var impliceret i ulykken.

Ifølge politiets oplysninger skete ulykken, da en bil på vej i sydgående retning trak over i modsatte kørebane. Her kørte den frontalt ind i en anden bil, som derved kom til at snurre rundt på kørebanen. Her blev den påkørt af en tredje bil.

Førerne i de to biler, som kørte frontalt sammen, blev dræbt på stedet. De pårørende er underrettet. Den ene fører var en 57-årig mand fra Struer, den anden en 41-årig kvinde fra Aulum. I kvindens bil sad også hendes to børn, som blev kørt til behandling på sygehuset med overfladiske knubs. I den tredje bil sad to personer, som ligeledes blev kørt til sygehuset med lettere skader.

Vejen blev spærret som følge af ulykken, og bilinspektøren foretog tekniske undersøgelser på stedet.