Tag med Læserklubben til André Rieu koncert i Kiel

Lone Hningsen 

Oplev den hollandske violinist sammen med sit fantastiske Johann Strauss Orkester i Kiel på en hyggelig weekendtur, 16.-17. februar

André Rieu, violinisten fra Maastricht, er kendt og elsket over hele verden. Sammen med sit dygtige Johann Strauss-orkester giver han en vidunderlig, farverig og munter koncert. Det er klassisk musik for det brede publikum, og de dejlige wienermelodier får alle med, så hver aften er en fest.

Denne gang skal André Rieu opleves i den hyggelige universitets- og havneby Kiel.

Hotel ved havnen
Panter Rejser er teknisk arrangør, når bussen kører fra Herning, Ikast og Silkeborg mellem klokken otte og ni fredag 16. februar. Med passende pauser er bussen fremme ved Inter City Hotel Kiel om eftermiddagen.

Hotellet ligger centralt placeret ved havnen, og netop havnen er Kiels varemærke, da det er en af de vigtigste i hele Østersøområdet. Byen er præget af sejlads og er et stort center for sejlsport.

Der vil være tid til at se sig lidt omkring i området og måske besøge shoppingcentret Sophienhof, der ligger få hundrede meter fra hotellet.

Gode pladser i salen
Der er tidlig middag på hotellet, inden vi sammen med rejselederen går til Sparkassen Arena, hvor koncerten afholdes. Der er cirka 500 meter til arenaen, og vi har sikret os nogle af de bedste billetter, der er på række to til fem.

Vi er nu klar til et spektakulært show, der er en uforglemmelig blanding af musik, sang og dans. Lige til at blive i godt humør af. Showet afspejler André Rieus drøm om at gøre klassisk musik tilgængelig for så bredt et publikum som overhovedet muligt.

Efter koncerten følges vi retur til hotellet medmindre, man vil fortsætte i byen på egen hånd.

Hyggelig bymidte
Lørdag er der god tid til morgenbuffeten, inden bussen pakkes, og vi skal se lidt nærmere på Kiel. Vi kører lidt rundt og ser nogle af seværdighederne fra bussen, inden der bliver tid på egen hånd i Kiels hyggelige bymidte.

Først på eftermidagen begynder hjemturen. Der gøres et stop ved grænsekiosken, hvor man kan proviantere lidt eller blot få strukket benene, inden vi kører det sidste stræk mod Midtjylland.

Prisen er
Prisen for denne tur er for avisens læsere 2399 kroner per person i dobbeltværelse. Eneværelsestillæg på 575 kroner. I prisen er inkluderet:

Rejseleder

Buskørsel i firestjernet langsturbus

Overnatning på InterCity Hotel Kiel

Middag på hotellet

Kategori 1-billet til koncerten

Morgenbuffet

Bestemt plads i bussen kan reserveres for 50 kroner per person.