Bilist spærret inde i sin smadrede bil efter voldsomt sammenstød

Kim Stoltenberg Hansen 

Eftermiddagstrafikken fik problemer mellem Herning og Tjørring, da to biler bragede sammen ved ABC Lavpris

HERNING Det så voldsomt ud, men heldigvis gik det ikke så galt, da to biler bragede sammen i går eftermiddag i krydset mellem Holstebrovej og Valløvej ved ABC Lavpris. To kvindelige bilister bragede sammen i krydset, og den ene bilist fik sig en lang oplevelse i sit bilvrag.

Hendes bildør var nemlig fuldstændig smadret efter sammenstødet, så den kunne ikke åbnes, og bilen blev skubbet over et vejskilt, der spærrede redningsfolkenes adgang til døren ved passagersædet.

Heldigvis var redningsfolkene forberedt på den situation, så bilen fik monteret et par hjemmelavede rulleskøjte-anordninger, der blev placeret under hjulene, så bilen kunne skubbes væk fra skiltet.

Herefter kom kvinden op på en båre, og hun blev kørt til tjek på hospitalet - akkurat som den anden bilist allerede var blevet det lige efter sammenstødet.

Ingen af kvinderne havde synlige skader efter sammenstødet, og de kunne fint kommunikere med redningsfolkene.

Uheldet satte en prop i trafikken, da det højre spor fra Herning mod Tjørring var spærret. Der er dog to spor på stedet, så bilisterne kunne snegle sig forbi, indtil redningsfolkene ved 18-tiden havde fået biler og vragdele helt væk fra stedet.