Kendt dansk band bag officiel VM-sang

Det bliver et dansk rockband, der får æren af at stå for »soundtracket« til VM i ishockey til maj næste år

ISHOCKEY Når en af verdens største sportsbegivenheder kommer til Danmark og Boxen i Herning til maj næste år, har det danske rockband Carpark North fået æren af at stå for den musikalske signatur af begivenheden. Det afslører arrangøreren Ishockey VM 2018 i en pressemeddelelse.

Og det glæder salg- og marketingdirektøren hos organisationen bag slutrunden, Maja Grimnitz.

- Det er fedt, at det er lykkedes at få et dansk band bag den officielle VM-sang, og at det er blevet Carpark North, gør bare glæden endnu større. Deres musik har masser af eksplosivitet og energi i sig, så det er et perfekt match til ishockey. Vi glæder os meget til at høre sangen og er helt sikre på, at det bliver et velplaceret slagskud af en slagsang, siger Maja Grimnitz i pressemeddelelsen.

Var ikke i tvivl
Carpark North, der er højaktuelle med et nyt album og en forestående koncert i Royal Arena, var heller ikke i tvivl om, hvorvidt de skulle takke ja eller nej til tilbuddet.

- Da vi blev spurgt, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle takke ja. Det er en kæmpe ære at få lov at levere kendingssangen til den vel nok største sportsbegivenhed på dansk grund nogensinde, og vi kan næsten ikke vente med at præsentere sangen, hvilket bliver i løbet af januar. Ishockey er en fed publikumssport med masser af action på banen og fuld gang i den på lægterne, og vi glæder os til at blive en del af det hele, siger forsanger Lau Højen i pressemeddelelsen.

Lang ambassadør-liste
Det bliver i øvrigt ikke kun de kendte ansigter fra Carpark North, der kommer til at bakke op om VM. En række ambassadører er allerede på plads og flere vil komme til.

Det nuværende ambassadørkorps tæller: Anders Agger, Jes Dorph Petersen, Lars Seier Christensen, Line Baun Danielsen, Mathias Käki Jørgensen, Lars Krarup, Frank Jensen, Brian Mikkelsen, Morten Bødskov, Henrik Sass Larsen, Olaf Eller, Eloq, Rune Rask, Claus Elming, Morten Green, Rune Glifbjerg og Nicky Russel.