Herning-succes på hjemmebane

SVØMNING Herning Svømmeklub er inde i en succesfuld periode på den sportslige front.

I sidste uge havde klubben seks førsteholdssvømmere fra STM - holdfællesskabet med Vildbjerg - i Aarhus, hvor de deltog i DM for juniorer.

Også i eget bassin kunne Herning Svømmeklub glæde sig over succes ved klubbens traditionsrige stævne, Herning Grand Prix.

Weekenden bød på 1826 starter for de 287 deltagende svømmere i alderen 9-21 år. De fik vist en masse flot og hurtig svømning, og der blev også svømmet en del personlige rekorder hjem samt kravtider til diverse årgangs- og juniormesterskaber, som finder sted i løbet af foråret.

Svømmerne fra Herning Svømmeklub brugte deres hjemmebanefordel særdeles fornuftigt. Og de tog godt for sig af podieplaceringerne.

Specielt i superfinalerne var Herning-klubbens svømmere stærkt repræsenterede, og flere af finalerne i den ældste aldersgruppe var rene Herning-opgør.

Da medaljehøsten blev gjort op havde svømmerne fra klubbens mini-talent-, talent- og sprinthold samt førsteholdet sikret sig ikke færre end 69 medaljer - fordelt over 25 af guld, 25 af sølv og 19 af bronze.

Hertil kom de to medaljer, som blev svømmet hjem i stævnets nyeste disciplin, trænerholdkap.

Her snuppede Herning Svømmeklub både første- og tredjepladsen.