Blue Fox-profil efterudtaget til landsholdet

Thomas Damm 

28-årig herningser er tilbage i national-uniformen efter flere års fravær

ISHOCKEY Hernings Blue Fox-angriberen Lasse Lassen har fået plads i den landsholdstrup, der i dag rejser til Østrig for at deltage i en firenationersturnering. Aalborg-angriberen Martin Højbjerg har meldt afbud, og det har givet en plads til Lasse Lassen.

Den 28-årige herningenser var senest med på landsholdet i sæsonen 2014/15, men siden rejste han til Australien og gearede lidt ned for sine hockey-ambitioner. Med en fin sæsonstart med 17 point i 18 kampe har han bevist, at han stadig holder højt niveau.

Til gengæld har Herning-backen Daniel K. Nielsen måttet melde afbud med en skade, og i stedet for ham skal Esbjerg-backen Phillip Bruggisser med.

Med i truppen er stadig Herning-backen Nicolai Weichel.

Danmark møder torsdag Sydkorea, fredag venter Norge, og så slutter man af med mødet mod værterne fra Østrig.