Politiet havde en »møgtravl« nat i både Herning og Ikast

Martin Hove Thomsen 

Midt- og Vestjyllands Politi har sagtens kunnet mærke, at der i aftes og i nat var mange i byen for at fejre J-dag

HERNING - Der har været tryk på patruljerne, siger vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Politiet har haft en lang række mindre sager at give sig til i både Herning og Ikast i løbet af natten, hvor rigtig mange har gæstet bylivet.

- Vi har haft en møgtravl nat. Berusede folk, bøvl og hvad der nu ellers har været, siger Carsten Henriksen.

Han fortæller, at der på Vise vers-huset i Ikast klokken 4 var en voldelig episode blandt et par gæster. En 26-årig mand fra Sønderjylland skulle ifølge vagtchefens rapport have fået en skalle og slået læben. En 23-årig mand, der formentligt står bag skallen, er endnu ikke sigtet - og han er i øvrigt uden fast bopæl, oplyser vagtchefen.

- Der har været tryk på bylivet, og vi har været til stede. Der har været en del gadeuorden hist og pist med fulde folk. Men der er ikke nogle større sager, siger Carsten Henriksen, som også oplyser, at politiet i løbet af natten ikke har taget nogen i Herning eller Ikast for spirituskørsel.