Ny adresse til teori- og køreprøver i Herning

Teori- og køreprøver flyttes for at kunne gennemføre flere prøver om dagen

Herning Midt- og Vestjyllands Politis prøvested for teoriprøver og praktiske prøver i Hammerum flyttes til Neksøvej i Herning, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Flytningen sker i dag, 2. november, og omfatter teoriprøver for alle kategorier samt praktiske prøver for alle køretøjskategorier - undtagen motorcykelkategorierne. Praktiske prøver til motorcykelkategorierne afholdes fortsat fra Køreteknisk Anlæg på Trafikskolevej i Herning.

De første prøver på Neksøvej afholdes også i dag.

Ved at flytte prøvestedet til Neksøvej i Herning bliver det muligt for politiets køreprøvesagkyndige at gennemføre flere prøver om dagen, og Midt- og Vestjyllands Politi glæder sig til, at flytningen giver mulighed for at afholde flere prøver til gavn for prøvetagerne.