Kvinder bevæbnet med guitar

HERNING Fredag kan man opleve Velvet Volume, der er et af dansk rockmusiks store håb, på Fermaten.

Bandet, der består af de tre Lachmi-søstre, har blandt andet markeret sig på Spot-festivalen, hvor Gaffa tildelte koncerten 5 ud af 6 stjerner og skrev: »De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Naomi Lachmi med den melodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal. De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden«.

Trioen er netop albumdebuteret med »Look! Look! Look!«, der også fik fem stjerner i Gaffa og prædikatet:

»Lige så vitaliserende tidens tendenser og musikbølger kan være, lige så træt kan man blive af de ensformige og substansløse udtryk. Velvet Volume er alt andet end det, der i forvejen fylder for meget i æteren. Det er kompromisløst, enormt energisk og et tydeligt udtryk for, hvordan søskendetrioen bare er rockfans ligesom alle os andre«.