Flere hockey-billetter til Danmarks VM-kampe i Boxen sættes til salg

Martin Hove Thomsen 

Der er på nuværende tidspunkt solgt mere end 120.000 billtter til næste års VM i ishockey i Jyske Bank Boxen og Royal Arena

ISHOCKEY Billetsalget til næste års VM i ishockey i Jyske Bank Boxen og Royal Arena har rundet mere end 120.000 solgte billetter, og i morgen, fredag 3. november, åbnes der op for salget af dagsbilletter til kvartfinaler, semifinaler samt finaledagen.

Det oplyser Danmarks Ishockey Union i en pressemeddelelse.

Men der er også godt nyt til fans af det danske landshold, idet det er lykkedes at ændre lidt på det praktiske setup i Jyske Bank Boxen, så der kan frigives en mindre portion billetter til de syv gruppespilskampe med de danske ishockeyløver.

Det glæder formanden for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen.

- Vi er vældig godt tilfredse med det hidtidige billetsalg. Nu går vi ind i en ny fase med frigivelsen af dagsbilletter til knald-eller-fald kampene, hvor priserne til kvartfinalerne starter fra 560 kroner, for semifinalerne fra 970 kroner og for finaledagen fra 1120 kroner. Og det er vel at mærke for to kampe, siger Henrik Bach Nielsen og fortsætter om de ekstra billetter til landsholdets kampe i Boxen:

- Billetterne til de danske kampe er gået som varmt brød, så vi er meget glade for, at vi i samarbejde med det internationale forbund, IIHF, har kunnet ændre en smule på opbygningen i Jyske Bank Boxen og dermed få frigivet lidt ekstra billetter til Danmarks kampe.