DM-vinder på Fermaten

STAND-UP Tirsdag aften er der standup på Fermaten. Heino Hansen, Anders Fjelsted og vinderen af DM i standup 2017, Melvin Kakooza.

Anders Fjelsted har mere end 20 år på bagen som standupkomiker og har gennem sin karriere beriget publikum med to one man-shows - »Barnligt voksen« og »Lige ved og voksen« - der begge blev store publikumsuccesser. Til forskel fra de tidligere shows, er han dog alligevel begyndt at indse, at han som familiefar med rækkehus i Holte og et konstant flow af regninger nok alligevel er den, der er nødt til at tage ansvar. Men det bliver han angiveligt ikke mindre morsom af.

Heino Hansen debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P.

Melvin Kakooza er intet mindre end en sensation inden for dansk stand-up. Han er allerede kendt af mange som charmerende konferencier, musiker og tv-vært, men komikken har han kun beskæftiget sig med i et år. Alligevel ligger comedy så naturligt til ham, at han sikrede sig en overbevisende sejr ved dette års DM i standup.