Teater med lattergaranti onsdag aften

Komedie, hvor alt gør galt. Det er på programmet i Kongrescentret

TEATER To timers farce med lattergaranti, lover Herning Teater, når tæppet på onsdag går for »Hvor alt går galt« i MCH Herning Kongrescenter.

Herning Teater advarer på forhånd publikum: Der er risiko for, at man græder af grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et spil om et mordmysterium i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden.

Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, og replikkerne falder ikke til tiden. Til gengæld snubler de glade amatører over møbler og medspillere – og hele tiden på det forkerte tidspunkt.

Titlen er ikke falsk reklame; absolut alt, hvad der kan gå galt, går med sikkerhed helt galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få folk til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt også.

På scenen kan publikum glæde sig til – eller frygte? – et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere i denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i nogle sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End og som nu får danmarkspremiere.

De medvirkende er Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Patricia Schumann, Marie Mondrup og Peter Schlie Hansen og instruktør er Geir Sveaass.