FCM overvandt målkrise i Randers

Jørn Just Kristensen 

FCM-kvinderne sejrede 22-20 i Randers efter en neglebidende afslutning

HåNDBOLD Intet tydede på spænding ved halvtid. FC Midtjyllands kvinder spillede glimrende og var en klasse bedre end Randers. 15-9 lød pausestillingen foran 1519 tilskuere i Arena Randers.

Men spændingen kom alligevel.

Den store føring blev måske en sovepude for FCM’erne, der ikke kunne få gang i angrebsmaskinen efter pausen. »Hunulvene« scorede blot ét mål i de første 12 minutter af anden halvleg og bare syv mål på samtlige 30 minutter. Men de formåede trods alt at hale sejren i land med 22-20.

Randers havde ellers chancen. Kronjyderne var på 19-20 og 20-21. Halvandet minut før tid kom de til en dobbeltchance for at udligne til 21-21. Men FCM-keeper Sabine Englert reddede over for en helt fri Clara Monti Danielsson fra Randers, og værternes Daniela Gustin sendte returbolden på stolpen. Den tyske keeper stod i det hele taget en flot kamp med en redningsprocent på 45,2.

I det efterfølgende angreb brød Louise Burgaard igennem med vilje og power og sikrede den midtjyske sejr med målet til 22-20.

Med sejren fastholder FCM førstepladsen i HTH Go Ligaen. »Hunulvene« er to point foran København Håndbold og Team Esbjerg, der dog begge har spillet en kamp færre.