Alle kender Regionshospitalet Herning – så derfor vil regionen holde valgmøde på sygehuset

REGIONEN Alle vælgere kan være med til at debattere regionens opgaver, når Region Midtjylland i disse uger arrangerer valgmøder på syv sygehuse - herunder Regionshospitalet Herning - samt i regionshuset i Viborg.

- Vi har spurgt os selv, hvor det kunne være interessant at holde møderne - om vi kunne gøre det »hos os selv« og bruge sygehusene, siger kontorchef Marianne Bengtson fra Region Midtjyllands valgsekretariat:

- Et sygehus er et sted, mange er vant til at komme - både patienter, pårørende og ansatte, men det er også et sted, alle andre kender.

Alle partier er inviteret til at deltage i debatterne, der kommer til at handle om regionens mange opgaver - herunder spørgsmål som: Er behandlingen på hospitalerne god nok? Kører busserne de rigtige steder? Hvordan skal psykisk sygdom behandles?

Det første vælgermøde fandt sted på Regionshospitalet Silkeborg 26. oktober, og torsdag 2. november er det i Restoen på Regionshospitalet Herning, man kan møde politikerne - samt journalist Jesper Ibfelt fra DR Midt & Vest, der er ordstyrer.

Derudover er der sygehusvalgmøder i Skive 30. oktober, Holstebro 31. oktober, Randers 1. november, Horsens 7. november og Aarhus 8. november samt i Regionshuset Viborg 9. november.