Flere morgentog aflyst og forsinket

Kim Stoltenberg Hansen 

Toget mellem Herning og Laven kom ikke af sted mandag morgen. Flere tog mod Aarhus også aflyst

TRAFIK Et af Arrivas tog gad ikke rigtig ud af sengen mandag morgen. Der var materielle problemer med toget, der skulle fra Herning mod Laven med afgang 6.06, så den tur blev aflyst. Det samme gælder for returafgangen, der skulle have været med det samme togsæt fra Laven mod Herning 7.07.

Der har været sporarbejde mellem Herning og Aarhus, og det skaber også problemer. Arriva oplyste først, at de kørte med forsinkelser på strækningen, men lidt senere på morgen endte det også med aflysninger. Togene fra Henring mod Aarhus med afgang 8.07 og 8.30 blev aflyst - begrundelsen var en kombination af sporarbejdet og glatte skinner, som gør at alle tog skal køre i ekstra nedsat hastighed denne morgen.

Arriva skriver på deres hjemmeside, at de beklager de gener, dette kan medføre - og de har ikke nogen tidshorisont for, hvornår alt er tilbage til det normale.