62.600 MCH-gæster på ti dage

De seneste ti dage har budt på et væld af oplevelser fra heste, halbal og håndbold til messe, kongres, comedy og koncerter

HERNING De seneste dage har været en travl tid i MCH, og har også stillet store krav til omstillingen fra en aktivitet til den næste på MCH’s fire lokationer: MCH Herning Kongrescenter, MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena, hvor især Jyske Bank Boxen har undergået store forandringer.

I sidste weekend besøgte 18.000 hesteglade gæster Boxen til World Cup i dressur. Efter afslutningen blev sandet fjernet fra gulvet i multiarenaen, hvor 400 borde blev dækket op til lørdagens halbal med Kandis, Stig & Vennerne og 3000 festglade gæster.

Straks efter Danmarks Største Halbal sluttede natten til søndag, blev gulvet ryddet for borde, så Boxen var klar til at tage imod 10.000 håndboldgæster søndag aften, hvor Danmarks olympiske mestre besejrede Frankrigs regerende verdensmestre 27-23.

MCH’s administrerende direktør Georg Sørensen glæder sig over ugen:

- Vi siger, at MCH skal være en verden af oplevelser. Det er den forgangne uge et godt eksempel på med de mange oplevelser for alle, siger Georg Sørensen i en pressemeddelelse.

Også MCH’s øvrige faciliteter har emmet af aktivitet i ugens løb. Sidste weekend så 7.134 fodboldfans FC Midtjylland slå Horsens på MCH Arena. MCH Messecenter Herning bød den forgangne weekend på Outlet-Messen, hvor tre haller med tilbud tiltrak 17.478 gæster. I kongrescentret arrangerede Seges sin årlige store og velbesøgte kongres for svineproducenter. Onsdagen bød på foredrag med Rufus Gifford, torsdag og fredag stod der top-comedy på programmet med Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolaj Kopernikus. De blev lørdag afløst af Rasmus Bjerg, Infernal og Vildtaften i Teater Kælderen. Søndag blev ugen i MCH Herning Kongrescenter rundet flot af med opera, da Herning Teater præsenterede Elskovsdrikken.

MCH ser frem til ny uge
Den kommende uge byder både på en helt ny messe: EOT - Electronics of Tomorrow, samt nye oplevelser i kongrescentret med The Whitney Houston Show, Huxi Bach, Adam & Noah og jazz med Niels Lan Doky og desuden bl.a. Region Midtjyllands arbejdsmiljøkonference, LO Herning-Ikast vælgermøde og Sydinvests Investormøde. Fredag spiller FCM hjemme mod Helsingør. I den kommende weekend byder Dansk Kennel Klub velkommen til Danmarks Største Hundeudstilling.

- Vi elsker at have gæster i MCH, så vi glæder os over, at det høje aktivitetsniveau fortsætter i den kommende uge, siger Georg Sørensen.