Stormen Ingolf vælter løs af træer

Kim Stoltenberg Hansen 

25 meldinger til politiet efter en stormfuld nat

STORM Det har været en mørk og stormfuld nat - og det resulterede i cirka 25 henvendelser til politiet i det midt- og vestjyske.

- Det har stort set alle været om væltede træer. En enkelt vægter fra Securitas ringede ved fem-tiden om, at strømmen kortvarigt var røget i store del af Brande by, men det var også det hele. Ingen personer kom noget til i forbindelse med stormen. Vi har set det værre, som man siger på jysk, fortæller vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

DMI oplyste, at Ingolf især langs den jyske vestkyst kunne bringe vindstød af orkanstyrke med sig.

Fra politikredsene langs vestkysten er der dog ingen meldinger om personskader eller oversvømmelser som følge af stormen i nattens løb.

Vagtcheferne beretter alle om væltede træer og genstande, der er fløjet ud på vejbaner, men der er ingen meldinger om større materielle ødelæggelser.

Syd- og Sønderjyllands Politi har underrettet Vejdirektoratet om, at der er grene og træer på motorvejen ved Bramming, mens Østjyllands Politi i et tweet gør trafikanter opmærksom på, at de på Stillingvej mellem Harlev og Sabro skal køre forsigtigt på grund af et væltet vejtræ.

I løbet af søndagen aftager vinden langsomt og det klarer op med solskin og kun enkelte byger, skriver DMI på sin hjemmeside.

Bro lukket
Bilister på begge sider af Storebælt må søndag morgen væbne sig med tålmodighed.

Sund & Bælt oplyser, at der er lukket for al biltrafik over Storebæltsbroen på grund af storm.

Broen forventes genåbnet klokken 8:00.

Samtidig fraråder Vejdirektoratet vindfølsomme køretøjer at passere Alssundbroen ved Sønderborg.

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser klokken 06.20, at der ikke er optræk til kødannelser på motorvejen mod Storebæltsbroen.

- Der er meget lidt trafik dernede på det her tidspunkt, lyder det.