Øretæve blev revancheret

Thomas Damm 

Blue Fox vandt en tæt kamp over Frederikshavn med 3-2

ISHOCKEY I sidste uge tabte Blue Fox med de ydmygende cifre 2-8 i Frederikshavn.

Fredag aften i Kvik Hockey Arena var der lagt op til revanche.

Hjemmeholdet virkede opsatte på at lægge den grimme oplevelse bag sig. Mathias Mølgaard bragte Blue Fox foran efter 10 minutter på en fin aflevering af Sebastian Ruders.

Næste scoring faldt først med 40 sekunder tilbage af første periode. Blue Fox var i undertal, men »rævene« brød et Frederikshavn-angreb og kørte med fuldt fart mod Frederikshavn-målet. Angriberen Daniel Nielsen, der er gjorde comeback efter en skadespause, scorede til 2-0.

Det burde have givet momentum til hjemmeholdet, men selv om der var mange chancer til Blue Fox, så kneb det med den sidste effektivitet.

Til gengæld var Frederikshavn skarpe mod slutningen af anden periode. På to minutter scorede de to gange. Det ene efter fejl i Blue Fox-zonen, hvor pucken blev spillet ind foran eget mål, hvor Frederikshavns Shoma Izumi stod helt alene og nemt kunne score.

Der var tale om en lige og intens kamp, indtil Toni Kallela fik hyl på bylden efter et godt Blue Fox-angreb. 3-2 med bare to et halvt minut tilbage.

Frederikshavn-træner Mario Simioni tog en timeout og trak målmanden ud i en satsning på at udligne. Men da Frederikshavn kiksede i en udskiftning og havde for mange spillere på isen kunne Blue Fox lade tiden løbe ud i powerplay.

Tre point til Metal Ligaens førerhold, der spiller næste gang på tirsdag i Aalborg.