Frans Nielsen netter forgæves to gange

Den herningensiske forward leverede kampens første og sidste mål, men det var ikke nok for Detroit Red Wings. Frederik Andersen skudt i sænk

ISHOCKEY Detroit Red Wings tabte natten til fredag 2-3 til Tampa Bay Lightning i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Den herningensiske veteran Frans Nielsen scorede to gange for Detroit, men det var ikke nok for storholdet, der nu har tabt seks kampe i træk og må betegnes som et hold i en mindre krise.

Det startede ellers godt for Detroit, da Frans Nielsen efter 14 minutter åbnede scoringen. Detroit var to mod en i en kontra, og Frans Nielsen tog sagen i egen hånd, da han afsluttede køligt forbi målmand Andrei Vasilevskiy.

Tampa Bay viste sig dog som det stærkeste hold, og holdet fra Florida fik scoret til både 1-1, 2-1 og 3-1, før Frans Nielsen igen slog til.

I powerplay afsluttede danskeren på en pasning fra holdkammerat Gustav Nyquist, og pucken var igen uden for rækkevidde for Andrei Vasilevskiy.

På det tidspunkt var der under to minutter tilbage af kampen, og Detroit kom ikke nærmere på en udligning. Kampen endte 3-2 til Tampa Bay.

Samtidig blev målmand Frederik Andersen skudt i sænk, da Toronto Maple Leafs tabte 3-6 til Carolina Hurricanes. Herningenseren stod hele kampen og leverede 32 redninger.

/ritzau/