25-30 liter dieselolie fossede ud: Kvinde glemte at tage dieselpistolen ud af bilen

Martin Hove Thomsen 

Brand & Redning MidtVest har fredag middag været i gang med at gøre rent, efter at en kvindelig bilist uheldigvis glemte at trække dieselpistolen ud af sin bil, inden hun drønede af sted

HERNING På tankstationen Circle K på Silkeborgvej var en forglemmelse skyld i, at en ordentlig mængde dieselolie røg ud på jorden, da en kvinde glemte at tage dieselpistolen ud af bilen og tilbage i standeren, inden hun kørte videre.

Midtjysk Brand & Redning med indsatsleder Michael Jacobsen i spidsen blev derfor kaldt ud til tankstationen, hvor de har arbejdet på at få fjernet olien.

- Jeg vil skyde på, at der har været 25-30 liter olie på arealet. Lidt af det er rendt ned i kloakken, men der er en rist til at tage det værste, siger Michael Jacobsen.

Dieselolien fyldte ifølge indsatslederen omkring 10-20 kvadratmeter af området ved dieselstanderen, der har været spærret af i en times tid.

- Vi har absorberet det olie, vi kunne, ved at lægge en slags spagnum ud, og nu er vi så i gang med tage det sidste med det, vi kalder »kattegrus« - som faktisk er det, man putter i kattebakken, siger indsatslederen, der forventer, at det hele igen er rent og nydeligt lidt efter klokken 13.

- Så det var forholdsvis udramatisk, siger han.