To uheld i morgentrafikken: Bilist i motorvejs-autoværn og tre biler stødt sammen på Herningvej

Kim Stoltenberg Hansen 

Problemer for morgentrafikken ved Herning og Haderup

TRAFIK En bilist bragede tidligt i morges ind i autoværnet på Henringmotorvejen omkring afkørslen ved Lind. Det betød, at der endte vragdele på motorvejen, og dem måtte politiet og oprydningsmandskab ud og fjerne. Vejen var atter helt farbar ved omkring klokken 7.45, og ingen kom noget til ved episoden.

Politi og redningsfolk måtte ved 7.30-tiden også en tur til Herningvej ved Haderup. Her var der sket et sammenstød med tre biler i morgenmørket.

De første melinger går på, at der ikke er sket større personskade. En af de implicerede bilister klager dog over smerter i nakkeregionen, så han måtte redningsfolkene forsigtigt få ud af køretøjet, så vedkommende kunne komme til tjek på sygehuset.