Bastian vandt MGP i Boxen i 2017. Showet er populært, og der blev hurtigt udsolgt til MGP 2019, da billetsalget åbnede i dag. Foto: Tom Lausen

MGP-stjerner til Herning

De unge stjernefrø kommer til Herning efter MGP-showet

HERNING I foråret 2018 blænder DR endnu en gang op for et stort MGP-show.

I ugerne efter showet tager deltagerne traditionen tro ud og optræder sammen til en række koncerter over hele landet. Der bliver også mulighed for at opleve MGP-stjernerne live og synge med på de populære sange i Herning, når MGP-deltagerne giver koncert i MCH Herning Kongrescenter søndag 4. marts. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

MGP fans kan se frem til en festlig koncert fyldt med sang, musik og dans med masser af glade børn - både på og foran scenen. Det vil også være muligt at få en autograf og en high-five af årets deltagere.

Den lange udvælgelsesproces for at finde finalisterne er allerede i gang, og DR melder igen i år om tårnhøjt niveau blandt de unge. Vinderen af MGP 2018 kåres ved et stort show lørdag 17. februar 2018 i Aalborg. Billetsalget er gået i gang.